divendres, 28 de setembre del 2018

PREMI A L'US SOCIAL DEL VALENCIÀ

L'Escola Valenciana ha publicat a la seua web, una reconeixement el treball de promoció i dignificació de la llengua mitjançant el Premi a l’ús social del valencià que lliuraran a la Nit d’Escola Valenciana.

Entre les propostes que ens han fet estan, La federació Coordinadora de Muixerangues y el Diari La Veu, sens dubte una difícil elecció

La Federació Coordinadora de Muixerangues engloba una massa social de milers de persones. El Diari La Veu és premsa digital que ens informa dia a dia en la nostra llengua. Tant una com l’altre s’ho mereixen de bon tros.


Malauradament, només podran atorgar el premi a una de les dues candidatures. Des d'ací donem suport clarament a la Federació Coordinadora de Muixerangues a la qual pertanyem. Tanmateix, comprenem que el rival que tenim enfront, ha fet mèrits també per estar el més alt i ens solidaritzem amb ells. Considerem que guanye qui guanye, guanyara la llengua i la cultura valencianes. 

Deixem els enllaços per a votar a qualsevol de les dues, perquè no som rivals, som companys en la promoció de l'ús del valencià.


El que si et demanem és que votes i participes de la promoció de la nostra llengua i cultura.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor