dimecres, 29 de setembre del 2021

JA ESTEM DE TORNADA. Assaig amb el nou protocol 26 SETEMBRE 21

Este diumenge 26 de setembre del 2021 ha sigut molt especial per a la nostra colla. Després de molt de temps sense poder fer assajos, per fi podem tornar a començar. Un nou començament, com no, marcat per la pandèmia del covid, amb noves mesures dins d’una nova normalitat. Però tot i això es la porta per a tornar a les nostres places i la nostra gent. Pot ser un nou punt d'inflexió per a tornar a … “la nova normalitat”.



Any i mig sense poder unir les nostres forces per fer un esforç comú i buscar el cel com només saben fer les muixerangues. Sentint que l’esforç, la tècnica i la tradició se junten per a donar un espectacle únic que aglutina l'harmonia, la tradició i el sentiment.

Per fi un retrobament que obri portes a l’esperança, amb l'aplicació de les noves normes de la Conselleria de Sanitat i amb un protocol especial per a les colles muixerangueres.



Ja estem un altra vegada preparats per a retrobar el camí que sense dubte ens ha de dur de nou a córrer tots els racons de la nostra terra.

Ens vejem prompte a les places i als carrers.





Raspberry Candy Cane Multicursor