diumenge, 10 de febrer del 2019

CRÓNICA HOMENATGE A LES VICTIMES DEL BOMBARDEIG DEL 39 (12 de febrer 2019)

Hui dia 10 de febrer de 2019, a les 12 del migdia, a l'estació de Xàtiva s'ha celebrat l'acte commemoratiu d'homenatge a les víctimes del bombardeig de 1939.

80 anys després de l'atac sofrit a Xàtiva per part de l'aviació, la ciutat ha recordat les víctimes en un acte molt emotiu carregat e impregnat de sentiment. No sols la Muixeranga de Xàtiva hem estat convidats a participar tembé han estat amb nosaltres, i perdoneu si oblidem algú, la colla de dolçainers i tabaleters La Socarrà, l'Escola de Música Rytmus, l'Innovatori de Moviment d'Alicia Herrero, la poetessa xativina Xelo Llopis, fins i tot a estat present la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

L'Acte ha estat seguit per un nombrós públic que de forma molt respectuosa a seguit l'acte.

Per la nostra part, ens hem entregat com ho fem sempre, per donar el millor de nosaltres i tractar d'aportar el nostre granet d'arena. Per a aconseguir-ho hem fet dos figures, una torreta sense desplegar i uns pilars de comiat.



Vos deixem uns vídeos del nostre Facebook i l'accés a les imatges més representatives de la jornada.




Vos deixem l'enllaç a un article que el diari la veu ha dedicat als actes d'avui.

Vos deixem l'enllaç al reportage de les noticies apuntmedia

dijous, 7 de febrer del 2019

JA SOM 1000 SEGUIDORS AL INSTAGRAM

JA SOM 1000 SEGUIDORS DEL INSTAGRAM DE LA NOSTRA MUIXERANGA. T'ESTEM ESPERANT.

LA MUIXERANGA DE XÀTIVA VOS ESPERA A LES PLACES, ALS CARRERS, A LES FESTES, ... FINS I TOT A LES XARXES SOCIALS, VISITA'NS.


COMMEMORACIÓ HOMENATGE A LES VICTIMES DEL BOMBARDEIG (12 de Febrer de 1939)

Aquest diumenge 10 de febrer de 2019, a les 12.00 hores, s'han previst una sèrie d'actes en memòria del bombardeig que va patir la ciutat de Xàtiva per part de de l'exercit italià el 12 de febrer de 1939. Com no podia ser d'altra forma, la muixeranga de Xàtiva estarà present a l'homenatge i participarà activament fent algunes de les seues figures. Ens trobaràs a partir de les 12 del migdia d'aquest diumenge junt al monument de l'aixopluc davant de l'estació de Rodalies.


Des de ací us convidem a tothom a vindre als actes, i com no a participar amb la nostra muixeranga per a pujar més alt. Necessitem pinya, necessitem gent que vulga col·laborar amb nosaltres per a poder arribar més alt i més junt. Tots junts serem més forts. No falteu.




Raspberry Candy Cane Multicursor