dijous, 11 d’octubre del 2018

ASSAIG A L'ALBEREDA JAUME I EL 12 D'OCTUBRE 2018

La muixeranga de Xàtiva, la Socarrà, vol tocar el cel, per a aconseguir-ho, necessitem la col·laboració de tots: grans i menuts, joves i no tan joves,...

Ens agrada estar amb la nostra gent i sentir la calor dels ànims que ens dona. Per això aquesta setmana l'assaig serà a l'albereda Jaume I de Xàtiva, davant la nostra gent i per a ells.

Tots són benvinguts i benvingudes aquest divendres 12 d'octubre de 2018, La xicalla està convocada per a les 10.30h. i els adults per a les 11.

Després d'aconseguir la nostra primera figura de cinc en una actuació, i haver-la assolit en Muro, ens espera el repte de seguir creixent i consolidant el que hem fet fins ara. Estem ben contents per el que hem fet, però volem arribar el més alt possible i per a aconseguir-ho necessitem moltes mans, unes mans com les teues, no ho dubtes, vine a provar, t'estem esperant.

Ens esperen grans moments i actuacions aquest mes, els nostres amics de la muixeranga de Vinaròs ens esperen per a la seua III EDICIÓ de la TROBADA DE MUIXERANGUES A Vinaròs el 21 d'octubre. Nosaltres també estem desitjant que arribe el dia i fem el compte enrere per a anar amb els braços oberts a actuar amb la Muixeranga de Vinaròs


Si t'agrada la muixeranga i vols vindre a provar no ho dubtes, t'estem esperant.

Si tens qualsevol dubte, contacta'ns al mail.

muixerangaxativa@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor