dilluns, 17 de setembre del 2018

LA MUIXERANGA DE XÀTIVA ACONSEGUEIX LA SEUA PRIMERA FIGURA DE CINC

En el blog ens havíem agafat uns dies de vacances i en tornar ens en trobat que la muixeranga de Xàtiva no para ni un segon. No podem deixar de seguir-los ni un sols moment, perquè, ni en vacances ha deixat de fer història!

Després d'una concentració per a preparar i millorar la seua tècnica,  en la que la convivència i la germanor primaren sobre totes les coses, la muixeranga la Socarrà ha tornat amb els assajos.

Tots aquests prolegòmens anaven encaminats a preparar la visita a Terrassa on estàvem convidats als actes de la “Diada de Castellers de Terrassa” del cap de setmana dels dies 15 i 16 de Setembre. En la trobada participaren al costat dels Falcons de Barcelona i als Castellers de Terrassa

D'aquests fets, ha donat compte l'emissora xtraradio, amb l'emissió en directe de l'entrevista al nostre president Albert Llopis i a la nostra cap de difusió Neus Bataller. (podcast)

I com en la muixeranga de Xàtiva no volem parar de fer història, volem arribar el més alt i tocar el cel, a Terrassa tornarem a intentar l'alta clàssica de cinc. Aquesta vegada el nostre enxaneta, va tocar el més alt del cel de Terrassa i aconseguirem la nostra primera figura de 5 en una actuació.


Agraïm des d'ací la col·laboració dels Castellers de Terrassa i els Falcons de Barcelona, així com a tots aquells que han seguit les nostres actuacions. 

Seguirem lluitant per arribar cada dia més alt i arribar cada dia més lluny.
COM DIU EL NOSTRE FACEBOOK


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor