divendres, 19 d’octubre del 2018

ASSAIG 19 D'OCTUBRE 2018 I EIXIDA A VINARÒS

Tal com informarem, el proper dia 21 d'octubre és celebrarà a la ciutat de Vinaròs la III Trobada de muixerangues, anirem com a convidats a la capital del Baix Maestrat, convidats per la Muixeranga de Vinaròs.

L'actuació en principi està prevista cap a les 12 del migdia a la Plaça Parroquial. Esperem que l'oratge no ens faja una mala passada.

Però També farem un assaig aquesta vesprada per a preparar l'actuació, serà possiblement en una nova ubicació, estrenem local d'assaig d'hivern al gimnàs del CEIP Gozalves Vera. Degut a la climatologia ens vindrà molt bé un local tancat per a assajar. Els horaris previstos són els habituals, assaig amb la xicalla, a les 18:30, i general, a les 19:00.

Després d'aconseguir la nostra primera figura de cinc en una actuació a Terrassa.  , i haver-la assolit en Muro, ens espera el repte de seguir creixent i consolidant el que hem fet fins ara. Estem ben contents per el que hem fet, però volem arribar el més alt possible i per a aconseguir-ho necessitem moltes mans, unes mans com les teues, no ho dubtes, vine a provar, t'estem esperant.

Però no volem tancar el post sense mencionar el reportatge fotogràfic que Òscar Pérez ha fet sobre la fira gastronòmica del Muro i l'actuació de la muixeranga de Xàtiva i la de Cocentaina del passat 7 d'octubre de 2018. No deixeu de visitar-lo perquè te imatges d'alta qualitat artística i gràfica. Des d'ací, moltes gràcies per les teues imatges Òscar Pérez
Fira gastronòmica de Muro d'Alcoi 2018

I ja sabeu,comptem amb vosaltres no falteu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor