dimecres, 9 de gener del 2019

LA MUIXERANGA DE XÀTIVA A LA CAVALCADA DE LES TRES MAGUES DE GENER DE VALÈNCIA

La Societat Coral el Micalet celebra la cavalcada de les tres magues de gener a la ciutat de València des de l’any 2015. És una cavalcada festiva infantil presidida per Tres Magues de Gener, que simbolitzen la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat. (dossier)


Aquest any, la muixeranga de Xàtiva participarà també a la cavalcada que es realitzarà el segon diumenge de gener, que aquest any cau el dia 13 de gener del 2019. El recorregut està previst des del carrer de la Pau, a les 11.30 h., fins a l’Ajuntament Participarem, allí ens podràs trobar junt amb més de 40 grups, que de manera altruista ocuparan els carrers de València. Per la nostra part tractarem d’aportar el nostre granet d’arena per a donar color i vistositat a aquesta cavalcada.

"Vos esperem a tots i a totes i vos convidem a participar d'aquesta festa amb ambient de germanor i per a gaudir d'ella amb els més menuts."

Però, no serem l’única muixeranga present a la cavalcada, els nostres companys de la muixeranga de València i de la Jove Muixeranga de València també estaran amb nosaltres. Sens dubte totes les muixerangues donarem el millor que tinguem per a tocar el cel de València i amenitzar la cavalcada donant el nostre toc d’emoció. Tot i açò, no podem oblidar-nos de la resta de participants, que sens dubte, cadascú amb la seua especialitat donaran tot el que tenen per a fer gaudir a tots els qui s’acosten a la desfilada.

Les entitats participants segons la web de l'organització són:


Muixerangues
Muixeranga La Socarrà (Xàtiva), Muixeranga de València i Jove Muixeranga (València). 


Colles de dolçaina i tabal: 
El Micalet, Estrela Roja, Buf-Alí, El Tudell, Pignatelli (València), Gatzara (Paterna), La Llavor (Almenara), Els Bastonots (Picassent), El Rossejat (Torrent) i Colla Camp de Túria. 


Animació de carrer
Caparrut, TotArt, Espai de Circ, Col·lectiu Soterranya i AMA, La mar salá, Murga Lunátika de València, Kolectivo Foko, Bici es Vida, Amics de les bicis clàssiques, Grup eclèctic “La ballena de ideas”, Coral feminista Dona Veu, Grup de postisseres de Cullera. 


Grups de danses: 
Escola de danses de la Ribera (Sueca), grup premi carnestoltes de Russafa, Hawwara (Benetusser) i Casa Àfrica (Aldaia). 


Batucades: 
Batukampa Campatraix, S’ambalà Batukada (Valencia), Batucanya Carraixet (Alboraia), Batucada els Cucs de Velluters, Batucada IES Lluís Vives i Batucal Alfafar. 


Gegants i cabuts: 
Arrancapins i Benimaclet (València), Gegants i nans de Sueca. 


Associacions
Escola Valenciana, Associació Cultural Institut Obrer, Grup de Cambra Marxant, CCOOPV, Plataformes 14 d’Abril de Valencia i Puçol, Espai Interior, Associació d’Amics de la FUE, Plataforma per la memòria del PV, Intersindical Valenciana, El Petit Editor, Fundació Salvador Seguí, Republicans de Xàtiva, Sembrant camins, Jarit, Dones de Frontera, Moradores de tejados, CAPPEPV, 100% Pirata. Associació ALANNA, Associació AFEVAC, Cullera Laica, Magues Sufragistes, Radio Klara, Palmeta. Desconstruccions educatives i, Grup de carrer Enriqueta Agut (Puçol). 

2 comentaris:

Raspberry Candy Cane Multicursor