diumenge, 13 de gener del 2019

CRÒNICA DE L'ACTUACIÓ DE LA MUIXERANGA LA SOCARRÀ A LA CAVALCADA DE LES MAGUES DE GENER DE VALÈNCIA

Tal com ja apuntarem en un post anterior, aquest any 2019 anàvem a formar part de la cavalcada de les reines magues de gener.


I així ha sigut, aproximadament a les 11.30 ha començat la cavalcada des del parterre i buscant arribar a la plaça de l'Ajuntament de València. 

Ha sigut una edició dedicada a la música i ha comptat amb la participació de més de 40 grups, entre els quals, ens trobàvem nosaltres i les muixerangues de València. 

La cavalcada ha descorregut de forma ordenada i festiva amb una gran afluència de públic, que ha gaudit d'aquesta "Festa de la infantesa". 


La nostra desfilada durant la cavalcada no ens ha permés gaudir de les actuacions de la resta de participants, però ens ha permés aportar un granet d'arena per obtenir el somriure dels més menuts. 

La nostra actuació ha consistit en la desfilada pels carrers de la ciutat aportant el nostre colorit i alegria i la realització de quatre figures, una part d'elles durant la cavalcada i unes altres en arribar davant l'Ajuntament.

Hem començat amb una foto amb les magues de gener, per a prosseguir fent els nostres pinets durant la cavalcada travessant el carrer de la Pau.


Després, en arribar a la Plaça de la reina, hem fet dos Felipets, representatius de la nostra muixeranga.


En arribar a l'entrada de la Plaça de l'Ajuntament hem fet una senieta.


 



Hem fet una entrada triomfal davant l'Ajuntament amb una desfilada de pinets

Però el nostre moment, el més esperat ha sigut la realització de l'alta de cinc. Aquesta figura realitzada davant l'Ajuntament i de cara a tots els assistents que ha sigut culminada amb el nostre xiquet fent cameta a l'alt de la figura. 


 Des d'ací donem les gràcies a tots els que ens han fet pinya, demostrant la solidaritat entre les colles. Com diu el nostre mestre "S'ha de fer pinya! Mes que mai!".

Finalment les tres muixerangues assistents hem finalitzat la nostra intervenció amb la realització de tres figures, una per muixeranga. La nostra figura final ha sigut un altar.






En tenir més fotos o vídeos els afegirem al post.
Fotos del nostre facebook


La cavalcada de les magues als mitjans de comunicació:

https://www.levante-emv.com/valencia/2019/01/13/les-magues-gener-llenan-centro/1820507.html
https://www.diarilaveu.com/noticia/87155/llibertat-fraternitat-regnen-valencia-magues-gener-2019
https://apuntmedia.es/va/ultimes-noticies/valencia-celebra-la-cavalcada-de-les-tres-magues-de-gener
https://valenciaplaza.com/cabalgata-de-las-magas-de-enero-fotos-estrella-jover?image=99
https://valenciaplaza.com/cabalgata-de-las-magas-de-enero-fotos-estrella-jover?image=108

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor