dijous, 13 de desembre del 2018

INAUGURACIÓ DEL NOU CAU MUIXERANGUER EL DIA 21/12/18

Des de la muixeranga de Xàtiva volem donar una gran notícia, molt important per a nosaltres, el pròxim 21 de desembre inaugurarem el nostre nou Cau Muixeranguer. La muixeranga de Xàtiva disposa d'un nou local a l'estació d'autobusos de Xàtiva. 



Per a la inauguració del cau, ens acompanyarà la Muixeranga de La Vall d'Albaida i farem conjuntament una sèrie d'actes per a la commemoració.

Per a començar, farem un assaig conjunt a l'estació d'autobusos de Xàtiva, està previst al voltant de les 19 hores el general i a les 18.30 la xicalla, i després actuarem a les 20.30 a l'Albereda. Després una cercavila en direcció al nostre cau i com no, acompanyats com és de costum amb la música de la colla "La Socarrà". 



Per a finalitzar i com no podia ser d'altra manera, inaugurarem el local amb un sopar nadalenc de germanor. Tots junts celebrarem un any ple d'aventures i experiències noves que ens han dut on estem ara mateix. 

La muixeranga de Xàtiva tractant d'arribar el més alt possible. Si t'agrada la festa i la germanor vine a descobrir la muixeranga. T'esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor