dilluns, 24 de desembre del 2018

CRÒNICA DE LA INAUGURACIÓ DEL NOSTRE CAU MUIXERANGUER (21/12/2018)

El divendres 21/12/18 inauguràrem el nostre nou cau muixeranguer. Aquesta inauguració no haguera sigut possible sense el suport rebut des de l’Ajuntament de Xàtiva. 



Als actes commemoratius realitzats per al celebrar aquesta inauguració assistiren com a autoritats Empar Penadés, Roger Cerdá i Alfred Boluda, als quals agraïm la seua presència.



Tal com estava previst, férem un assaig previ a l’estació d'autobusos amb companys i companyes de les altres muixerangues amigues que no volgueren faltar a la inauguració del nostre cau. 



Des d’ací donem les gràcies als participants en aquest dia tan important per nosaltres així com el suport que ens va donar el públic.



D'entre les figures que realitzarem volem destacar el pilar de quatre que va rodar 360 graus, dos torretes simultànies i com no l'alta clàssica de cinc carregada, descarrega i fent cameta. 




Figura que hem tornat a fer en una actuació i que ja carregarem a la II Trobada de muixerangues de Vinaròs. En aquesta ocasió amb una execució perfecta de la qual ens enorgullim. 



Per finalitzar i seguint el programa previst, realitzarem un sopar de germanor per inaugurar el nostre cau. Esperem que siga la primera de moltes celebracions i ens servisca per a créixer com a muixeranga. 



No volem tancar el post sense mostrar aquesta instantània tan meravellosa que ha pres Antonio Marzal (Autor de la foto).





Com sempre, podeu trobar totes les fotografies i reportatges gràfics al nostre facebook.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor