dilluns, 30 de juliol del 2018

CRÒNICA DE LA ACTUACIÓ A LES FESTES PATRONALS DE BARXETA 28/07/2018

El passat dissabte 28 de juliol de 2018, fórem convidats a participar en una cercavila muixeranguera a la població de Barxeta. Dins de la programació de les festes patronals i coincidint amb la jornada dedicada al Crist. 

La cercavila començà al voltant de les 19.30 i recorreguérem els carrers de la població fent les nostres figures muixerangueres i tractant d'aportar el nostre granet d'arena per a les festes de Barxeta.

Entre les figures que realitzarem en la cercavila estaven:

- Una sénia

- Una torre muixeranguera de quatre alçades.

- Un guió caminat


- Dos felipets 


- Una torreta sense desplegar


- La Campana

- Remat d'alta clàssica

En finalitzar la cercavila ens dirigirem a l'església per fer dos guions que flanquejaren l'eixida del crist de l'església per donar pas a la solemne processó en honor al Crist.

Finalment, esperarem l'arribada de la processó i després de la tradicional disparada de coets pels festers, realitzàrem un retaule per a l'entrada del Crist a l'església. 


Volem destacar l'estrena de dos figures muixerangueres noves al nostre repertori, com foren, la campana i una torre muixeranguera de quatre alçades.

Sens dubte una nit especial per a la nostra colla, que per tercera vegada consecutiva hem participat d'aquestes meravelloses festes patronals a les quals agraïm el seu recolzament.

Com sempre, podeu trobar més fotos en el nostre facebook:

ç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor