diumenge, 22 de juliol del 2018

ACTUACIÓ A XXIII EDICIÓ DE LES FESTES DE LA MAGDALENA DE L'OLLERIA 2018


El Dissabte 21 de juliol, fórem convidats per El ball dels locos a la XXIII edició de la festa de la Magdalena d'Olleria. És volem donar les gràcies per tornar a comptar amb nosaltres per a la recuperació d'aquesta festa.

La vesprada va transcórrer com estava previst al programa de festes.

Per començar es va realitzar un passacarrer en el qual Ball dels locos feren un retaule a la porta de l'església per homenatjar l'eixida del sant.

Posteriorment realitzaren un pilar de tres caminat, que va estar flanquejat per pilars de dos i de tres realitzats per la nostra colla als dos costats del carrer.







En arribar a la plaça gaudirem de l'actuació de danses populars i per finalitzar realitzarem les nostres figures.

D'entre elles volem destacar la realització de la figura de cinc en un peu, els nostres felipets i un castell de tres de quatre alçades.


Per finalitzar ens dirigirem a la casa Santonja per tal de fer un sopar de germanor i finalitzar amb un concert en directe de allioli.



Les càmeres de À Punt estigueren presents en les festes i a continuació deixem l'enllaç al vídeo de les notícies.
https://apuntmedia.es/va/noticies/societat/lolleria-celebra-la-23a-festa-de-la-magdalena



Com no, el nostre facebook ens ha mostrat la gravació en directe que va realitzar à punt.




També el  nostre Twitter mostra noticies de l'actuació.


La televisió comarcal ha donat cobertura mediàtica a les festes de la magdalena de l'Olleria en les que la muixeranga de Xàtiva va actuar. Des de la nostra colla, agraïm aquesta cobertura de les festes i tradicions valencianes, que ajuden a difondre i perpetuar el nostre patrimoni cultural. És molt important la tasca de difusió de la nostra cultura per evitar que desapareguen senyes d'identitat pròpies dels valencians en general i de les nostres comarques en particular.


Vos deixem l'enllaç a l'article que han publicat en el que hi ha un vídeo. Al vídeo també hi ha una entrevista al nostre mestre de la muixeranga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor