dissabte, 5 de maig del 2018

La muixeranga de Xàtiva als mitjans de comunicació

Estem tenint una setmana molt intensa preparant la segona trobada de muixerangues a Xàtiva prevista per al dia 12 d'aquest mes de maig. Les nostres companyes i companys està assistint a entrevistes a la ràdio local i a la televisió comarcal.

Muixeranga de Xàtiva a la Televisió comarcal. El nostre company Miquel ens dedica un aprovat.Les companyes de la muixeranga, Neus, Imma, Roser i Pau, en un programa de ràdio el passat dilluns, en una entrevista en la qual promocionaren la segona trobada de muixerangues a Xàtiva.El divendres foren Alexandra i Neus les que van anar a XTRADIO a difondre la nostra 2a Trobada de Muixerangues, Deixant també els nostres colors el més alt possible.
Ací podeu sentir el podcast complet de la intervenció.Ànims a tota la colla, sens dubte que anem a tindre una de les millors trobades de muixerangues de la història de Xàtiva.
1 comentari:

  1. Aprovar, es perque a la tertulia de la TV-Comarcal una seccio6consisteix en que cada tertulia aprova i suspen a una persona i se explica el motiu.
    Es evident que si fos qüestió de posar nota haves possat un excel-lent

    ResponElimina

Raspberry Candy Cane Multicursor