dissabte, 12 de maig del 2018

HUI ES EL GRAN DIA

VINE A GAUDIR DE LA 

Anem a omplir Xàtiva de color i música, anem a omplir l'albereda Jaume I de espectacle, anem a arribar el més alt possible, hui és el gran dia. Des d'ací volem contar-te que vas a trobar hui a la ciutat de Xàtiva. Volem comptar amb tots vosaltres, vingueu a vorer es que hem preparat.

Per a aquesta segona trobada de muixerangues està prevista l'assistència de diverses colles:


Es va crear el 2013, en l'actualitat compta amb pocs membres. Molts dels seus membres són de la comarca dels ports i de la seua comarca veïna ubicada a Catalunya motiu pel qual part dels seus membres són castellers.

Fan figures de 3 i 4 altures amb molt poca pinya...Nosaltres ho poguérem comprovar quan anàrem a fer un assaig conjunt a Onda. Fan figures molt especials, Impressionen!!!
Es va crear el 2013. Compta amb més de 200 membres per a construir figures de 3, 4 i 5 alçades.

S'iniciaren a l'alta de 5 amb l'alta de 5 clàssica

Recuperen "el pilotó", que és una figura pròpia de la plana baixa.

Heu de vindre a vorer-la.
Es va formar el 2011. Són una colla en la qual tenim molta relació, que vingueren l'any passat a la nostra trobada a fer-nos pinya, i nosaltres anàrem a la seua trobada.

Són 60 persones aproximadament que fan figures de 3 i 4 alçades. A les primeres actuacions comptaren amb membres de colles amigues com ara la muixeranga de València , Sueca, La nova muixeranga d'Algemesí, ... És una colla molt apreciada per tots i per nosaltres també, ja que ens van convidat a els seues festes i ens van tratar molt bé.

I com no, la muixeranga amfitriona,

La muixeranga de Xàtiva, La Socarrà, es formà a Xàtiva a mitjans de 2016, després de les celebracions del 25 d'abril. La seua creació tenia un objectiu, que tots els socarrats toquem el cel en la mà!!!
Des d’aquell moment no hem parat, seguim creixent i actualmente tenim més de 100 membres. Fem figures de tres y cuatre alçades. Ho donem tot a cada actuació i ens encanta el que fem.


Totes aquestes muixerangues actuaran oferint les seues figures per al públic, en un acte que omplirà la ciutat de Xàtiva de color, música i espectacle. Perquè aquest any es podrà gaudir a Xàtiva de dos esdeveniments conjunts, la trobada de muixerangues i la final del certamen de joves cantautores/rs MiL.


Aquesta vesprada 12 de maig acollirem a les colles muixerangueres convidades per a dirigir-nos a la Plaça la Bassa, allí ens enfaixarem per a realitzar una cercavila que esà prevista a les 17:30  i realitzar unes figures davant el monument als maulets per tal de mostrar el nostre homenatge.

Després, al voltant de les 18:00, ens dirigirem a l’Albereda Jaume I, on està prevista l'actuació de la Trobada pròpiament dita.


En finalitzar, a aixó de les 20:00, ens dirigirem al Jardí de la Pau per gaudir de la presentació del Festival Música i Lletra. El festival de música d’autor presentarà, entre més coses, la final del certamen de joves cantautors, amb l'actuació del guanyador 2017 Marc Damontagne i després, a les 24:00, un concert gratuït d’El Diluvi i Fx Selektor

Sens dubte serà un gran dia para la ciutat de Xàtiva  i una oportunitat única per a gaudir d'una vesprada-nit inoblidable.

Anem a fer tot el que estiga a les nostres mans per fer que el públic assistent ho passe estupendament.Gràcies a totes les entitats que han col.laborat en aquesta trobada.

No oblideu passar per la nostra tendeta de marxandatge, de segur trobareu records inoblidables per a aquest dia.


Però res de tot açò valdrà la pena si no podem comptar amb el suport de tots vosaltres, vos esperem, no falteu.


Eixe dia necessitarem totes les mans possibles, comptem amb tu!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor