dimecres, 14 de febrer del 2018

ACTUACIÓ A VALÈNCIA, A LA CONCENTRACIÓ L'EDUCACIÓ ENS DIGNIFICA

Editat el 17/02/18, ja está la crónica de la jornada ací
El pròxim 17 de febrer de 2018, a la ciutat de València està prevista la concentració en favor de l'educació en valencià., convocada per l’organització Escola Valenciana.

La concentració està prevista a la plaça de la Mare de Déu, a les cinc de la vesprada del dissabte 17 de febrer. A l'acte està prevista l'assistència de muixerangues, colles de dolçaines i tabals, gegants i cabuts d'arreu del País Valencià. L’acte estarà presentat per Amàlia Garrigós i Francesc Burgos i comptarà amb les actuacions de Dani Miquel i la Fúmiga.

Una de les colles que té prevista la seua presencia, com no, és la muixeranga de Xàtiva. Estem molt contents de participar en aquest acte i formar part de la gran festa que es viurà a la ciutat.

Segons es publica a la pàgina https://tempsdemuixeranga.com també es preveu l'assistència almenys de les muixerangues de la Safor, la Jove Muixeranga de València, la Muixeranga d’Alacant, la Muixeranga la Torrentina, la Muixeranga de la Marina Alta, la Muixeranga de la Plana, el Ball dels Locos de l’Olleria i la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina.

La previsió és que cada colla realitze un conjunt de tres figures, de manera que la muixeranga serà part destacada de l’acte. De segur que el conjunt de colles aportaran el millor de elles donant una nota de color a l'acte, amb les seues figures buscant el cel de la ciutat.





FONTS:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor