dimecres, 13 de juny del 2018

CAP DE SETMANA MUIXERANGUER

Aquest cap de setmana serà dels més muixeranguers que podem recordar. 
Estan previstes dues cites que seran sens dubte històriques al nostre país. D'una banda la trobada de muixerangues d'Algemesí i d'una altra la multitudinària trobada de muixerangues d'Alacant, en la que la nostra colla estarà present.
En Algemesí se celebra aquest dissabte 16 de juny a les 19 hores, la XIX Trobada de muixerangues d'Algemesí, sens dubte tot un espectacle per a gaudir de la muixeranga al més alt nivell. A més de les dues colles muixerangueres de la població (la muixeranga d'Algemesí  i la nova muixeranga d'Algemesí) i , tindrà com a convidats a la muixeranga de la Safor i Els Castellers de Sants. Un espectacle al mes alt nivell i una oportunitat única de poder vorer una colla castellera en les nostres terres.


Però, el cap de setmana no acaba ací, el diumenge 17 de juny, a la Ciutat d'Alacant podrem vorer la IV Diada Muixeranguera la concentració més grans de muixerangues actuant en una trobada, vistes fins al moment.

El diumenge 17 de juny, a les 12 hores, a la plaça Ruperto Chapí, amb la previsió d'assistència de nou muixerangues, se celebrarà la més nombrosa trobada muixeranguera fins al moment. 

Les muixerangues previstes són:

la Muixeranga d'Alacant

la Conlloga Muixeranga de Castelló

la Muixeranga de Xàtiva, 

la Muixeranga la Torrentina

la Muixeranga de la Marina Alta

la Muixeranga de Vinaròs

la Colla Corball

la Muixeranga del Campello

la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina


FONT: http://porlacostera.blogspot.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor