dissabte, 21 d’abril del 2018

ACTUACIÓ DE LA NOSTRA MUIXERANGA ALS ACTES EN HOMENATGE ALS MAULETS

Com ja avançarem en un post anterior, la Muixeranga de Xàtiva ha participat en els actes en commemoració als maulets que s'ha celebrat a la ciutat de Xàtiva aquest 25 d'abril de 2018.


La muixeranga de Xàtiva, la Socarrà hem actuat a la finalització dels actes que s'ha realitzat al llarg de tot el matí, des de les deu fins passada la una i mitja.


S'han realitzat tallers, danses, escenificacions d'una esquadra de maulets, actuació del grup "BARBARITATS", junt amb unes paraules de diverses autoritats entre les quals es troba l'alcalde de Xàtiva i la lectura d'un manifest a càrrec de JOSEP LLUIS ALBINYANA I OLMOS. (des d'ací demane públicament disculpes per no poder donar una millor ressenya de les activitats realitzades, ja que en formar part de les activitats he perdut la visió de gran part de les mateixes)





Finalment, quasi com a tancament dels actes la muixeranga de Xàtiva hem fet una figura davant la multitudinària afluència de públic, al qual donem les gràcies pel seu recolzament. Aprofitem per a convidar públicament a tothom a participar amb nosaltres, poder fer pinya i col·laborar en la formació de les figures muixerangueres i que sap... Si vos agrada podeu formar part de la nostra colla. 


Ací deixem uns vídeos de part de l'actuació:






ESTEU TOTS CONVIDATS A PARTICIPAR DE LES NOSTRES ACTUACIONS, tots junts arribarem més lluny. Tots junts arribarem més alt.


Mes imatges i vídeos al nostre facebook:




També us deixem un enllaç del diari la veu en el que es parla de l'acte i en l'apartat d'imatges podreu veure fotos dels diversos actes realitzats en aquest dia.
https://www.diarilaveu.com/noticia/81272/xativa-50-aniversari-homenatge-maulets


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor